Διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου της IPtech (IPtech.gr , pcsupport.gr)

Η διαχείριση και προστασία προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου της IPtech υπόκεινται στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου.

Συλλογή και Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει η IPtech είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικά δεδομένα

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα της IPtech χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα θα χρειαστούν μόνο όταν προχωρήσει σε παραγγελία υπηρεσιών.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί κάποια συναλλαγή πρέπει ο χρήστης/πελάτης να κάνει εγγραφή στο σύστημά μας κατά την οποία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν κάποια στοιχεία : όνομα χρήστη (username), ονοματεπώνυμο (για φυσικά πρόσωπα) ή επωνυμία (για νομικά πρόσωπα), διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα), τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας στο οποίο αποστέλλεται ο κωδικός αμέσως με την εγγραφή στο σύστημα. Παράλληλα, μπορούν να συμπληρωθούν προαιρετικά κάποια στοιχεία όπως ο αριθμός fax και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας.

Στοιχεία καταστατικού

Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο/Επωνυμία, Διεύθυνση της έδρας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, και Επάγγελμα. Το αντίστοιχο τιμολόγιο αποστέλλεται στο e-mail επικοινωνίας ή ταχυδρομικώς κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Προστασία των προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/πελάτης στην IPtech χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την IPtech. Η IPtech δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. 
Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το Όνομα Χρήστη (username) που δίνει ο πελάτης όταν γίνεται μέλος της IPtech καθώς και ο Κωδικός Χρήστη (password) ο οποίος αποστέλλεται από την εταιρία στο e-mail που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή. Κάθε φορά που καταχωρούνται τα στοιχεία αυτά παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά στοιχεία του πελάτη. Για αυτό το λόγο, αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να φυλάσσονται καλά ώστε να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Για την ασφάλειά τους, θα πρέπει οι πελάτες να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Παρέχεται η δυνατότητα μεταβολής του Κωδικού Χρήστη όσο συχνά επιθυμεί ο πελάτης, ο οποίος είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του μέσω των ανωτέρω στοιχείων και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας τους από τρίτα πρόσωπα.

Αποδοχή όρων

Η πραγματοποίηση εγγραφής μέλους στο σύστημα της IPtech σημαίνει την κατανόηση και αποδοχή των ανωτέρω όρων. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα καθώς και με τους λοιπούς όρους που αναφέρονται στο site της, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει η IPtech.

Η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση πιθανής μελλοντικής διαφωνίας του πελάτη με τους όρους χρήσης.

Ωράριο
εξυπηρέτησης

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.